Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal


1. Pitanje: Od saobraćajnog znaka prikazanog na slici počinјe:
2. Pitanje: Slika prikazuje:
3. Pitanje: Svetlosni znak na vozilu policije, prikazan na slici, označava4. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici dužni ste da:5. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, ivična linija je označena brojem:
6. Pitanje: Oznaka prikazana na slici („Saobraćajna površina za posebne namene“) označava:7. Pitanje: Dopunska tabla prikazana na slici, postavlјena uz saobraćajni znak „Parkiralište“, označava:8. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:9. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:10. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:11. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:12. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:13. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:14. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:15. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:16. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:


17. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, na autoputu:18. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici motorno vozilo koje vuče neispravno motorno vozilo:


19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozilo (sa uključenim svim pokazivačim pravca i postavljenim sigurnosnim trouglom) koje je zaustavljeno na mestu da vozači vozila koja se kreću istim smerom ne mogu ili teško mogublagovremeno da ga uoče:


20. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:21. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici propisno je parkirano vozilo označeno brojem:22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, pri polukružnom okretanju:


23. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, na putu van naselja, vozaču crvenog vozila preticanje vozila u levoj saobraćajnoj traci:


24. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, preticanje kolone vozila pod pratnjom:25. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici preticanje vozila:26. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici kretanje vozila unazad:27. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici kretanje vozila unazad:28. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, nastavljate kretanje kroz raskrsnicu na propisan način putanjom označenom brojem:29. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, vozač belog putničkog vozila koje nailazi iz suprotnog smera:30. Pitanje: Vozač koji vozi sporo u meri u kojoj ometa normalan saobraćaj dužan je da:
31. Pitanje: Na raskrsnici ili u susretu sa drugim vozilom, vozač je:
32. Pitanje: Vozač je dužan da se po putu kreće:
33. Pitanje: Na putu u naselju sa najmanje dve saobraćajne trake za isti smer, vozač teretnog vozila čija je najveća dozvoljena masa 2.500 kg:
34. Pitanje: Troškove merenja osovinskog opterećenja snosi:
35. Pitanje: Vozilo može biti upućeno na kontrolni tehnički pregled kada:
36. Pitanje: Vozač koji danju u saobraćaju na putu, ne uključi kratka, odnosno dnevna svetla, kazniće se:
37. Pitanje: Od nastanka saobraćajne nezgode do završetka uviđaja, učesnicima saobraćajne nezgode uzimanje alkoholnih pića, odnosno psihoaktivnih supstanci:
38. Pitanje: Lice kojem je izrečena zaštitna mera, odnosno mera bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom:
39. Pitanje: Kada se vozač u određenom roku ne podvrgne kontrolnom zdravstvenom pregledu na koji je upućen, nadležni organ će:
40. Pitanje: Vozač ne sme upravljati vozilom na način koji omogućava: (Zaokružiti dva tačna odgovora)

41. Pitanje: Vozila moraju biti opremljena zimskom opremom u periodu:
42. Pitanje: U oznaci pneumatika 180/60 R 14 82 T oznaka T označava:


Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734