Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal
On-line Testovi

Test 71. Pitanje: Brzina kretanja vozila van naselja, na delu puta ili ulice u neposrednoj blizini škole ("Zona škole"), je ograničena do:
2. Pitanje: Trolejbus je prikazan na slici broj:3. Pitanje: Oznaka prikazana na slici („Parking mesto“) označava:4. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:5. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:6. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:7. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:8. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:9. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:10. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:11. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:12. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:13. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:14. Pitanje: Neposredno regulisanje saobraćaja na putevima vrše:
15. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici dozvoljeno je parkiranje:16. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, kada se vozila u raskrsnici ispred Vas ne kreću:17. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:


18. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:
19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:
20. Pitanje: Vozač skupa vozila prikazanog na slici mora se kretati brzinom koja nije veća:
21. Pitanje: Vozač putničkog vozila prikazanog na slici dužan je da se kreće brzinom koja nije veća od:22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:23. Pitanje: Na putu koji je prekriven snegom preticanje:24. Pitanje: Na početku prevoja, u situaciji prikazanoj na slici, preticanje:


25. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici izvođenje radnje polukružno okretanje:


26. Pitanje: Vozač je dužan da brzinu kretanja vozila prilagodi: (zaokruži tri tačna odgovora)27. Pitanje: Vozač preticanog vozila:
28. Pitanje: Preticanje se vrši sa:
29. Pitanje: Ukoliko je zbog nedovoljne širine puta mimoilaženje onemogućeno: (zaokružiti dva tačna odgovora)

30. Pitanje: Vozač ne sme da vrši polukružno okretanje vozila: (zaokružiti dva tačna odgovora)

31. Pitanje: Kretanje vozila unazad u tunelu:
32. Pitanje: Sigurnosni pojasevi se upotrebljavaju u cilju: (zaokružiti dva tačna odgovora)

33. Pitanje: U slučaju kada se značenje svetlosnog saobraćajnog znaka razlikuje od značenja oznake na kolovozu vozač je dužan da postupi po:
34. Pitanje: Ako vozač, u roku određenim rešenjem, ne ukloni vozilo koje je parkirao ili zaustavio, suprotno propisima:
35. Pitanje: Kada se putem video nadzora ili foto zapisa utvrdi da je vozilo parkirano suprotno propisima biće doneto rešenje u elektronskoj formi kojim se nalaže uklanjanje vozila:
36. Pitanje: Vozač koji u motornom vozilu prevozi dete do tri godine starosti van bezbednosnog sedišta, odnosno korpe, kazniće se:
37. Pitanje: Vozač vozila kojim se obavlja javni prevoz lica, kada upravlja vozilom u saobraćaju na putu:
38. Pitanje: Vozačku dozvolu za upravljanje vozilima kategorije BE mogu dobiti samo oni vozači koji već imaju vozačku dozvolu za upravljanje vozilom kategorije:
39. Pitanje: Probna vozačka dozvola se izdaje za upravljanje vozilom kategorije:
40. Pitanje: Kada se prevoze lica na spoljnim delovima vozila na kojima je ugrađena platforma za stajanje i držači najveća dozvoljena brzina kretanja vozila je:

41. Pitanje: U teretnim vozilima se mora nalaziti oprema za pružanje prve pomoći:
42. Pitanje: Oznaka na pneumatiku M+S označava:


Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734