Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal
On-line Testovi

Test 241. Pitanje: Tramvajska baštica je na slici označena brojem:
2. Pitanje: Pešački prelaz je na slici označen brojem:3. Pitanje: Raskrsnica je:
4. Pitanje: Vozaču koji je isklјučen iz saobraćaja:

5. Pitanje: Policijski službenik propisani znak kojim se naređuje smanјenјe brzine kretanјa:
6. Pitanje: Svetlosni saobraćajni znak prikazan na slici ima značenјe:7. Pitanje: Svetlosni saobraćajni znak prikazan na slici ima značenјe:8. Pitanje: Da li su oznake na kolovozu i trotoaru saobraćajni znakovi?9. Pitanje: Dopunska tabla prikazana na slici označava:10. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:11. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:12. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:13. Pitanje: U cilju pružanja učesnicima u saobraćaju prethodnih obaveštenja, obaveštenja o prestrojavanju, obaveštenja o skretanju, potvrdnih obaveštenja o pravcu kretanja, kao i označavanja objekata, terena, ulica ili delova puta na koje se odnose, postavljaju se:
14. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:15. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:16. Pitanje: Saobraćajni znak prikazan na slici:17. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:18. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici preticanje koje vrši vozilo policije:


19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:


20. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, na raskrsnici na kojoj saobraćaj reguliše policijski službenik:21. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozilo:


23. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:24. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:
25. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici preticanje:26. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:27. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici mimoilaženje ćete izvršiti sa:28. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozilo se propisno kreće unazad putanjom:29. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, tramvajskom bašticom se propisno kreće vozilo označeno brojem:30. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, tramvajskom bašticom se propisno kreće vozilo označeno brojem:31. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici postupanje vozača vozila regulisano je:32. Pitanje: Vozila sa prvenstvom prolaza imaju prvenstvo prolaza u odnosu na sva druga vozila, osim u odnosu na vozila pod pratnjom, na raskrsnicama na kojima je saobraćaj regulisan: (Zaokružiti dva tačna odgovora)

33. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici dužni ste da postupite po:34. Pitanje: Na autoputu van naselja, vozač skupa vozila koje čine teretno i priključno vozilo, dužan je da se kreće brznom koja nije veća od:

35. Pitanje: U motornom vozilu na prednjem sedištu dete do tri godine može da se prevozi u bezbednosnom sedištu-korpi, koja je:
36. Pitanje: Vozaču vozila koje je isključeno iz saobraćaja:
37. Pitanje: Kontrolni tehnički pregled vozila:
38. Pitanje: Vozaču, koji nakon isteka roka od šest meseci od dana početka važenja registracione nalepnice upravlja vozilom pre nego što je na redovnom šestomesečnom tehničkom pregledu utvrđeno da je vozilo tehnički ispravno, zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom:39. Pitanje: Kretanje po putu vozila, odnosno skupa vozila, koja ne ispunjavaju uslove u pogledu najveće dozvoljene ukupne mase je:
40. Pitanje: Tabla za označavanje tereta koji na teretnom ili priključnom vozilu prelazi najistureniju tačku na zadnjoj strani vozila je označena brojem:41. Pitanje: Dubina gazećeg sloja pneumatika na motopedima, motociklima, triciklima, četvorociklima i putničkim vozilima mora biti:
42. Pitanje: Postojanje priključaka za vuču vozila u slučaju neispravnosti, koji omogućava spajanje užeta, odnosno poluge za vuču, je obavezno:


Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734