Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal
On-line Testovi

Test 231. Pitanje: Saobraćajna traka je na slici označena brojevima: (Zaokružiti dva tačna odgovora)


2. Pitanje: Parking mesto je na slici označeno brojem:
3. Pitanje: Tramvajska baštica je na slici označena brojem:
4. Pitanje: Oznaka prikazana na slici služi za označavanјe:5. Pitanje: Vozaču kojem je odlukom nadležnog organa zabranјeno upravlјanјe motornim vozilom:

6. Pitanje: Jedan duži zvižduk pištalјkom koji je dat od strane policijskog službenika znači:
7. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, kretanјe možete nastaviti:8. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, svetlosni saobraćajni znakovi dozvolјavaju kretanјe:
9. Pitanje: Oznaka prikazana na slici označava:10. Pitanje: Oznaka prikazana na slici („Polјa za usmeravanјe saobraćaja“) označava:11. Pitanje: Razdelna udvojena kombinovana linija daje mogućnost prelaska preko te linije ili kretanјa po nјoj:
12. Pitanje: Dopunska tabla prikazana na slici, postavlјena uz saobraćajni znak „Parkiralište“, označava:13. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:14. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:15. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:16. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:17. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:18. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozač vozila:


20. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici dužni ste da:21. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, na raskrsnici na kojoj saobraćaj reguliše policijski službenik, dužni ste da:22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici parkiranje vozila:23. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozilo:24. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici na ulasku u nepreglednu krivinu:


25. Pitanje: Vozač teretnog vozila prikazanog na slici, dužan je da se kreće brzinom koja nije veća od:
26. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozaču označenog putničkog vozila preticanje teretnog vozila:27. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozaču vozila označenog brojem 3preticanje vozila označenog brojem 2:28. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:29. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, kada na raskrsnici skrećete udesno:30. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici prednost ima:31. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:32. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici postupanje vozača vozila regulisano je:33. Pitanje: Uređaji za davanje posebnih zvučnih i svetlosnih znakova vozila sa prvenstvom prolaza mogu se upotrebljivati samo:
34. Pitanje: Vozač ne sme vozilom da vrši preticanje ili obilaženje: (zaokruži dva tačna odgovora)

35. Pitanje: Na putu sa više saobraćajnih traka za kretanje u istom smeru, vozač koji se kreće slobodnom saobraćajnom trakom pored saobraćajne trake u kojoj je onemogućen saobraćaj:
36. Pitanje: U motornom vozilu na prednjem sedištu može da se prevozi dete: (zaokružiti dva tačna odgovora)

37. Pitanje: Vanredni tehnički pregled vozila, koje je isključeno iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti utvrđene na kontrolnom tehničkom pregledu, se:
38. Pitanje: Nadležnom organu za prekršaje biće doveden vozač: (zaokružiti dva tačna odgovora)


39. Pitanje: Vozač koji je zatečen da upravlja vozilom u saobraćaju za vreme trajanja isključenja vozila iz saobraćaja, zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilima:40. Pitanje: Kretanje po putu vozila, odnosno skupa vozila, koja ne ispunjavaju uslove u pogledu osovinskog opterećenja je:
41. Pitanje: Najmanje dozvoljena dubina "šare" gazećeg sloja pneumatika putničkog vozila, kada ne postoji TWI oznaka, iznosi:
42. Pitanje: Postojanje uređaja za obezbeđenje vozila od neovlašćene upotrebe je obavezno:


Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734