Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal


1. Pitanje: Priključak za izvođenje radova je prikazan na slici broj:
2. Pitanje: Oznaka prikazana na slici služi za označavanјe:3. Pitanje: Vozač koji je probnu vozačku dozvolu stekao sa navršenih 18 godina života za vreme upravlјanјa motornim vozilom:
4. Pitanje: Vozač koji čuje zvučni znak pištalјkom koji se sastoji od više uzastopnih kratkih zvižduka koji su dati od strane policijskog službenika, dužan je da:
5. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, uređaji kojima se zabranјuje i sprečava prelazak vozila su:6. Pitanje: Svetlosni saobraćajni znak - žuto svetlo koji daje semafor ima značenјe:
7. Pitanje: Svetlosni saobraćajni znak prikazan na slici, označava:8. Pitanje: Svetlosni saobraćajni znak - trepćuće zeleno svetlo sa simbolom jedne ili više strelica, koje daje semafor, ima značenјe:
9. Pitanje: Dopunska tabla prikazana na slici označava:10. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:11. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:12. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:13. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:14. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:15. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:16. Pitanje: Saobraćajni znakovi se postavljaju: (Zaokruži dva tačna odgovora)

17. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozilo policije se:18. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:


19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici na parkiranom vozilu noćna svetla:


20. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:21. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici parkiranje vozila:22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozač vozila označenog brojem 2, na putu van naselja, ukoliko nastavlja preticanje:23. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici obilaženje površine na kojoj se saobraćaj ne odvija zbog radova na putu je dozvoljeno:24. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, preticanje kolone:25. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozač teretnog vozila koje se pretiče:
26. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:27. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici skretanje ulevo je dozvoljeno iz saobraćajne trake označene brojem:28. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:29. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici krećete se na:30. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici postupanje vozača vozila regulisano je:31. Pitanje: Vozač je dužan da nosi svetloodbojni prsluk kada se nalazi na kolovozu, van svog vozila:
32. Pitanje: Na parking mestu koje je dopunskom tablom saobraćajnog znaka ili oznakom na kolovozu, označeno kao mesto rezervisano za vozila određenih korisnika, dozvoljeno je parkiranje ili zaustavljanje:
33. Pitanje: Vozač ne sme vozilom da vrši preticanje ili obilaženje: (zaokruži dva tačna odgovora)

34. Pitanje: Svetloodbojni prsluk se mora nalaziti u: (zaokružiti tri tačna odgovora)35. Pitanje: Vanredni tehnički pregled vozila, koje je isključeno iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti utvrđene na kontrolnom tehničkom pregledu, se obavlja:
36. Pitanje: Vozač vozila koje je upućeno na kontrolni tehnički pregled dužan je da
37. Pitanje: Policijski službenik može premestiti, odnosno naložiti da se premesti:
38. Pitanje: Vozač koji se kreće unazad vozilom suprotnom stranom kolovoza u odnosu na smer kojim se do tada kretao, kazniće se:
39. Pitanje: Vozač koji u motornom vozilu na prednjem sedištu prevozi dete mlađe od 12 godina, kazniće se:
40. Pitanje: Vanredni prevoz se mora obaviti u skladu sa:
41. Pitanje: Upotreba obnovljenih ("proktektiranih") pneumatika:
42. Pitanje: Rezervni točak mora postojati:


Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734