Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal
On-line Testovi

Test 151. Pitanje: Motorno vozilo, sa električnim pogonom, četiri točka, najveće nominalne snage 120 kW, čija je masa 2.000 kg i koje ima 20 mesta za sedenje uključujući mesto za sedenje vozača, je:
2. Pitanje: Saobraćajne trake, na autoputu, su na slici označene brojevima: Broj potrebnih odgovora: 2

3. Pitanje: Svaki učesnik u saobraćaju dužan je da se ponaša: (Zaokružiti dva tačna odgovora)

4. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici kada je vozilo policije zaustavlјeno dužni ste da: (Zaokružiti tri tačna odgovora)

5. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici radnik izvođača radova daje znak zastavicom koji označava:6. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:7. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:8. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:9. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:10. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:11. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:12. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:13. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:14. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:15. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:16. Pitanje: Znak opasnosti koji je postavljen na putu van naselja na udaljenosti manjoj od 150 m ili većoj od 250 m ispred opasnog mesta na putu:
17. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozač vozila policije:


18. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici na parkiranom vozilu noćna svetla:


19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici kolona zaustavljenih motornih vozila na putu u naselju:


20. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici zaustavljanje vozila:21. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici parkiranje:


22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozači vozila:


23. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, vozaču putničkog vozila koje vuče priključno vozilo, preticanje:24. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici preticanje:25. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici brže kretanje vozila u desnoj saobraćajnoj traci:26. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:27. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, kao vozač vozila koje je zaustavljeno na putu, da bi se bezbedno uključili u saobraćaj, obavezni ste da:28. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici skretanje ulevo iz saobraćajne trake označene strelicom za skretanje ulevo:


29. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozač:


30. Pitanje: Vozač je na javnom putu dužan da uključi sve pokazivače pravca na vozilu: (zaokružiti dva tačna odgovora)

31. Pitanje: Na raskrsnici sa kružnim tokom saobraćaja:
32. Pitanje: Na putu za saobraćaj vozila u oba smera sa najmanje četiri saobraćajne trake, vozač:
33. Pitanje: Kada lica koja ulaze, odnosno izlaze iz tramvaja zaustavljenog na stajalištu, moraju da pređu preko saobraćajne trake, vozač vozila koji se kreće tom saobraćajnom trakom iza tramvaja:
34. Pitanje: U slučaju kada znaci koje daje ovlašćeno lice odstupaju od značenja svetlosnog saobraćajnog znaka vozač je dužan da postupi po:
35. Pitanje: Ako se vozilo kreće na putu na kojem kretanje tog vozila nije dozvoljeno:
36. Pitanje: Policijski službenik će privremeno isključiti iz saobraćaja vozača koji: (zaokruži dva tačna odgovora)

37. Pitanje: Vozač koji kod sebe nema vozačku dozvolu kada upravlja vozilom, kazniće se:
38. Pitanje: Kandidat za vozača tokom praktične obuke i polaganja praktičnog ispita:
39. Pitanje: Vozač kome je izdata vozačka dozvola za upravljanje motornim vozilima kategorije sme da upravlja u saobraćaju na putu: (Zaokružiti dva tačna odgovora)


40. Pitanje: Vozačku dozvolu za upravljanje vozilima kategorije CE mogu dobiti samo oni vozači koji već imaju vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom kategorije:
41. Pitanje: Postojanje rezervnog točka u vozilu
42. Pitanje: U oznaci pneumatika 195/65 R 16 89 H konstrukcija je iskazana kodom:
Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734