Upiši se on-line
+381 69 7797 34 +381 11 266 77 88
logo gold signal
On-line Testovi

Test 101. Pitanje: Od saobraćajnog znaka prikazanog na slici se završava:
2. Pitanje: Kolovozna traka je na slici označena brojem:
3. Pitanje: Svetlosni znak na vozilu policije, prikazan na slici, označava:4. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:5. Pitanje: Dopunska tabla prikazana na slici, postavlјena uz saobraćajni znak „Ograničenјe brzine“, označava:6. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:7. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:8. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:9. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:10. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:11. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:12. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:13. Pitanje: Saobracajni znak prikazan na slici označava:14. Pitanje: Postavljanje predmeta koji svojim oblikom, bojom, izgledom ili mestom postavljanja, podržavaju ili liče na saobraćajnu signalizaciju ili zaslepljuju učesnike u saobraćaju ili odvraćaju njihovu pažnju u meri koja može biti opasna za bezbednost saobraćaja, učesncima u saobraćaju:
15. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici, na motoputu:16. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici neispravno motorno vozilo koje se vuče:


17. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici zaustavljeno vozilo:


18. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:19. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici:20. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici vozač teretnog vozila:


21. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici (oba vozača zadržavaju pravac kretanja kroz raskrsnicu), vozaču crvenog vozila:22. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici preticanje je dozvoljeno:23. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici na autoputu:24. Pitanje: U situaciji prikazanoj na slici kretanje vozila unazad:25. Pitanje: Vozilo označeno brojem 1, u situaciji prikazanoj na slici, propisno se kreće:26. Pitanje: Znak prikazan na slici označava:27. Pitanje: Vozilo koje se upotrebljava prilikom izvođenja radova, odnosno drugih aktivnosti, na putu dok se ti radovi, odnosno aktivnosti, obavljaju na putu mora da ima:
28. Pitanje: Vozilo s prvenstvom prolaza:
29. Pitanje: Vozač koji pri skretanju preseca biciklističku traku:
30. Pitanje: Obilaženje vozač sme da vrši samo: (zaokružiti dva tačna odgovora)

31. Pitanje: Vozač vozila koje skreće udesno:
32. Pitanje: Na putu u naselju sa najmanje dve saobraćajne trake za isti smer, vozač vozila čija je najveća konstruktivna brzina 45 km/h:
33. Pitanje: Vozač koji naiđe na predmet ili prepreku na putu koje ugrožavaju bezbednost saobraćaja koje nije u mogućnosti da ukloni:
34. Pitanje: Iz saobraćaja će biti isključeno vozilo kod koga: (Zaokružiti dva tačna odgovora)


35. Pitanje: Vozač koji je zatečen u činjenju prekršaja i koji izražava nameru za dalje činjenje prekršaja, odnosno koji je nastavio sa činjenjem tog prekršaja može biti zadržan najduže 24 sata:
36. Pitanje: Vozač koji upravlja vozilom kojem je neispravan pokazivač pravca, kazniće se:
37. Pitanje: Vozač je dužan da zaustavi vozilo, isključi motor, uključi sve pokazivače pravaca, postavi sigurnosni trougao na bezbednom rastojanju, obavesti policiju, i/ili službu hitne pomoći i preduzme raspoložive mere kako bi upozorio ostale učesnike u saobraćaju o postojanju nezgode:
38. Pitanje: Vozač motornog vozila čija je najveća dozvoljena masa veća od 3.500 kg, kada upravlja vozilom u saobraćaju na putu:
39. Pitanje: Kazneni poeni izrečeni vozaču se brišu:
40. Pitanje: Vozač ne sme upravljati na način koji omnogućava: (Zaokružiti dva tačna odgovora)

41. Pitanje: Dubina gazećeg sloja na pneumaticima za zimsku upotrebu ne sme biti manja od:
42. Pitanje: U oznaci pneumatika 195/65 R 16 89 H indeks brzine je iskazan kodom:
Završi test

Vreme:

60:00
Pozovite nas
069779734